Info från vecka 23 och info om sommarmånaderna

Ett konstigt läsår har kommit till sin ände. Nu är det bara fritids och semester vi har framför oss under några härliga sommarveckor.

Fritids kommer att hålla sig här på skolan och i närområdet. Vi aktar oss för covid så mycket vi kan och kommer inte att göra några bussutflykter eller beblanda oss med andra.

Det är härligt med sol, men inte kul att den bränner oss. Snälla smörj in ditt barn med solskydd på morgonen och ta på hatt och keps.

Under veckorna 27-31 kommer vi att vara sammanslagna. Det är Rubinen som kommer att vara sommaröppet och i huvudsak bemannas med vikarier.

Hamza har semester v 29-31 och Gunilla v 27-31.

När vi börjar i augusti kommer vi att ha fått en ny kollega på Opalen.

Så till denna vecka. Måndag skulle vi ha varit vid uteklassrummet, men SMHI varnade för åska så vi avstod. Barnen hade roligt på skolgården och några var så inne i sin lek att de inte skulle ge sig tid att äta mellanmål. Med lite övertalning slank allt en smörgås ner i alla fall.

Tisdag festade vi med glass på Dansbaneberget. Vi tackade våra tvåor för tiden på Opalen, för snart är det dags för dem att börja på Diamanten.

Onsdag målade vi en gemensam sommarbild med vattenfärg.

Torsdag hade vi laglekar/tävlingar där alla åldersgrupper var blandade. Det var både frågor på det vi lärt på fritids och uppgifter att göra. Några uppgifter var till exempel att blåsa upp en ballong, bygga högst torn med mera. Bland frågorna var bland annat vilka som byggt insektshotellet (bild på stocken) och vad blomman på bilden heter och vilket landskap den är symbol för. För Er som inte vet är det Skogsstjärnan som är Värmlands landskapsblomma.

Vi önskar Er alla en skön och avkopplande semester när det är dags.

Hamza och Gunilla