Torsdagsfest/överraskning

Som flera av er kanske har hört så har Opalens elever samlat hjärtan. Under en period har vi arbetat flitigt med att minska höga röster och spring inne på avdelningen och i samband med fruktstunden har vi tillsammans summerat hur det har gått varje dag. Vi var överens om att när eleverna samlat 20 hjärtan skulle vi pedagoger bjuda på en överraskning. Och under torsdagseftermiddagen var det dags! Vi bjöd på roliga lekar (färgduell, dansstopp och sätta knorr på grisen), fruktsallad med glass och avslutade kalaset med att smälla ballonger med en överraskning i! Det blev en festlig eftermiddag och vi ser nu fram emot nästa utmaning!

img_2570 img_2572

F ö är vi nu i full gång med vårt nya tema “Mästarnas mästare” och F-klasser samt 1:or har fått testa på lite minne-och strategiutmaningar den här veckan. Nästa vecka kör vi balans och koordination. Pedagogisk planering lägger vi ut inom kort.

Med detta sagt vill vi önska er en skön helg och en trevlig Valborg.

/personalen på Opalen