Trevlig helg och preliminärt program för v 37

Denna vecka har vi lekt tillsammans och arbetat med värdegrund för att ge barnen en trygg start och grupptillhörighet. Vi försöker att lämna skolgården så ofta vi kan för att komma från allt byggljud. Vi sätter alltid upp en lapp på dörren som talar om var vi befinner oss. Ni kan även ringa och fråga på vår fritidstelefon som vi har med efter kl 13.00.

Nästa veckas preliminära program ser ut som följer;
Måndag går vi till Tegelparken
Tisdag arbetar vi med värdegrund (förskoleklass och klass 1) samt leker tillsammans på baksidan
Onsdag arbetar klass 2 med värdegrund och efter mellanmål går vi till Dansbaneberget
Torsdag går vi till fotbollsplanen och leker tillsammans
Fredag – studiedag

Vi vill påminna er om att alltid föra in ändringar i ert barns tider samt annan information i Nuddis, även vid sjukdom så vi vet att barnet inte är på plats.

Det är många som ännu inte skrivit under och lämnat in blanketten gällande rutiner på Skattkärrsskolans fritids. Be oss om blanketten om ni saknar den.

Trevlig helg önskar vi er alla.
/Opalens fritidshem
Gunilla, Hamza, Gia och Helena